torstai 15. tammikuuta 2015

Kuvakisa kouluille: Kerro kaveruudesta ja suvaitsevaisuudesta


Tornion koulujen vanhempien Meidän Koulussa Ei Kiusata -hanke järjestää Meri-Lapin kouluille uuden kilpailun. Yhdessä Pohjolan Sanomien kanssa toteutettavan kisan aiheena on Erilaisuus, Kaveruus, Ainutlaatuisuus eli EKA.
Pyydämme luokkia tai kouluja lähettämään Pohjolan Sanomiin valokuvan, joka kuvaa ystävyyttä, kaveruutta ja hyvää luokkahenkeä. Kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan Pohjolan Sanomien verkkosivuilla ja osallistuneiden luokkien kesken arvotaan kolme 100 euron rahastipendiä, jotka lahjoittaa Tornion Handelsbanken.
Kuvat pääsevät esille myös ystävänpäivänä Tornion Joentalolla järjestettävässä EKA-tapahtumassa. Tuolloin merilappilaiset nuoret ja lapset kokoontuvat esittämään taitojaan yhdessä ystäviensä tai harrastuskavereidensa kanssa.

Kiinnostuitko kuvakisasta? Toimi näin:

1. Ota kuva koulukaveriesi kanssa. Valokuvan tulee jollain lailla ilmentää sitä, miten porukassanne jokainen saa olla erilainen ja ainutlaatuinen.
2. Lähetä kuvasi Pohjolan Sanomiin maanantaihin 9. helmikuuta mennessä. Sähköpostilla ps.toimitus@pohjolansanomat.fi, yksityisviestillä Pohjolan Sanomien Facebook-sivuille tai Instagramiin tagilla #pohjolansanomatkisa

Linkki Pohjolan Sanomien sivulle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti