torstai 15. tammikuuta 2015

EKA Ystävänpäivätapahtuma








Tornion koulujen vanhemmat ry. järjestää tulevana ystävänpäivänä 14.2.2015 klo12.-16.00 Joensalilla, Kivirannalla katselmuksen tyylisen tapahtuman, johon kaikilla torniolaisilla esiintyvillä lasten- ja nuorten ryhmillä on mahdollisuus osallistua.

Ryhmien esitysten toivotaan olevan ystävyysteeman mukainen, noin 5-10 minuuttia kestävä ja kaikin puolin lapsille sopiva.

Katselmuksessa on bändisoiton perussoittimet valmiina. Muut soittimet sekä esityksessä tarvittava rekvisiitta, taustamusiikki ja muut välineet on esiintyjien tuotava itse paikalle ja varmistettava, että ne ovat niille varatulla paikalla ajoissa ennen tapahtuman alkua tapahtumapäivänä.

Ilmoittautumiset 31.01.2015 mennessä s-postilla: pirrant2@gmail.com

Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot:
- ryhmän jäsenten nimet
- ryhmän täysi-ikäisen ohjaajan/ vastuuhenkilön nimi sekä yhteystiedot (puhelin nro ja s-posti)
- esityksen kuvaus ja kesto
- musiikin sanat (myös taustamusiikki)

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Pirjo Rantala sähköposti: pirrant2@gmail.com

Ystävänpäivän EKA -tapahtuma on koko perheelle suunnattu, pääsymaksuton tapahtuma. Sen tarkoituksena on rohkaista torniolaisia lapsia ja nuoria esittämään kykyjään yhdessä ystävien/harratuskavereiden kanssa. Toivomme esiintyjiä niin liikunnan, musiikin kuin myös esimerkiksi draaman parista. Esiintyvillä ryhmillä on esitykselleen aikaa maks. 10 minuuttia.

Esiintymisten luonne on katselmuksen kaltainen, eikä ketään arvostella tai arvioida. Jokaisen ryhmän taustalla tulee olla vastuullinen aikuinen varmistamassa, että esitys on kaikin puolin lapsille ja nuorille sopivaa. Tällä haluamme varmistaa, että jokainen ryhmä saa esiintymisestään mahdollisimman positiivisen kokemuksen.

"Erilaisuus, Kaveruus, Ainutlaatuisuus" -sloganin takana on ajatus, jonka mukaan jokainen lapsi ja nuori saa olla oma itsensä ja jokainen meistä on erilainen. Kaveruus antaa rohkeutta ja itsevarmuutta. Se mahdollistaa itsetunnon tasapainoisen kehittymisen. Jokainen on ainutlaatuinen niin yksilönä kuin ystävänä tai ryhmän jäsenenä. Toivoisimme myös, että jokainen on ainutlaatuinen omien läheistensä keskuudessa. Olisi hienoa, jos jokaisesta lapsesta ja nuoresta kehittyisi oman elämän EKA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti