tiistai 9. toukokuuta 2017

Vuosikokous 23.05.2017

Tervetuloa kaikki Tornion koulujen vanhemmat ry:n vuosikokoukseen tiistaina 23.05.2017 klo 18 Lohelankatu 10, Tornio. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki toiminnastamme kiinnostuneet. Toivomme saavan seuraavalle toimintakaudelle edustuksen jokaiselta Tornion koululta. Sinun ei tarvitse olla minkään muun vanhempainyhdistyksen jäsen voidaksesi tulla mukaan toimintaamme tai vanhempi.
Tornion koulujen vanhemmat ry:n tarkoituksena on edistää ja kehittää Tornion koulujen ja vanhempainyhdistysten yhteistyötä, edistää lasten ja nuorten hyvinvointia, ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä sekä vahvistaa yhdistyksen toimintaalueen asukkaiden yhteisöllisyyttä.
Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys:- järjestää kokouksia, kursseja sekä keskustelutilaisuuksia- harjoittaa tiedotus- ja valistustoimintaa- järjestää toiminta-alueen yhteisiä tilaisuuksia- toimii yhteistyössä muiden yhdistysten kanssa.
Tornion koulujen vanhemmat ry:n varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä yhdistykset, yhteisöt tai henkilöt, jotka hyväksyvät yhdistyksen tarkoituksen. Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.
Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti